Amb aquest bloc vull retre homenatge a Domingo Mulà, rapsode “per afició”, que ens ha delectat al llarg de molts anys, recitant poesies, però per davant de tot, per ser com és, una persona magnífica.

Crec que els homenatges cal fer-los en vida, hem de saber agrair a la gent que ens fa feliç i donar-los-hi les gràcies cada dia, si cal. M’ha semblat una manera d’expressar el meu agraïment, per l’esforç, si , aquest que diu que ha fet amb tantes ganes, però que a la fi, ha estat un treball de molts anys. M’agradaria que tanta feina no fos per res, vull que tot el món, conegui al nostre estimat Domingo, i dic nostre, perquè, els que el coneixem, cadascú a la seva manera, se l’ha fet una mica seu. Les seves poesies han colpit als nostres cors i ens ha fet gaudir de tants moments feliços, que qualsevol regal és poc per tornar-li el què ens ha donat.

Ara, aquí i en qualsevol lloc, podrem escoltar aquestes poesies que recita amb tanta passió.

Gràcies Domingo, un cop més.

Sincerament,

Anna

diumenge, 11 de juliol del 2010

Directa al cor especial Domingo Mulà.

Avui diumenge 11 de juliol, en Josep Creus amic i company al llarg d’uns quants anys de Domingo Mulà, ha dedicat en exclusiva tot el programa del diumenge al matí, Directa al Cor, a recordar-lo.
Han passat ja més de dues setmanes des de que ens va deixar i ha estat molt emotiu tornar-lo a escoltar un diumenge més, com sempre per la ràdio. A partir d’ara els diumenges al matí hi haurà un buit que per més que s’ompli d’altres coses, res farà que no el trobem a faltar.
Domingo, gràcies un cop més per tot el que ens has donat i ensenyat.
Sempre et portarem al cor.

Podeu escoltar el programa clicant al següent enllaç:

Directa al cor, programa de Ràdio Malgrat dedicat a la memòria de l'estimat amic Domingo Mulà

Tot els qui vulgueu deixar unes paraules, ho podeu fer a través dels comentaris.